9 Ekim 2016 Pazar

Araç Muayene

Eğitimli ve deneyimli şoförlerle Araç Muayene hizmetinizde!

motorlu vale hizmeti

aracmuayeneAraç Muayene

Sizlere Ülkemizin En Güvenilir Hızlı Şoför Sistemi Bir Çok Şehrinde 7/24 Şoför Hizmeti Sunamaktayız. Part Time Şoför Hizmetimiz Bir Çok Şehirde Siz Değerli Müşterilerimizin Emrindedir Alkollü ve Kendinizi Yorgun Hissetiğiniz Zamanlarda Anlık Hizmet Birimlerimizden Şoför Hizmetimiz Bir Telefonla Yanınızda.

Şoförlerimiz rezervasyon saatinde istediğiniz yere gelir. Şık ve Deneyimli Şoför arkadaşımız aracınızı teslim almak üzere aracınızın başında sizin isteğiniz doğrultusunda vereceğiniz işi yapmaya hazır durumda iken biz sizi bilğilendirir ve arkadaşımızın hazır olduğunu bildiririz. 

aracmuayeneŞoför Hizmeti ile artık aracınızın servise götürülmesi gereken tamir ve onarım hizmetlerinin yaptırılması ve işi bittiğinde yıkanmış ve tertemiz bir şekilde size geri getirilmesi isteğiniz halinde evcil hayvanlarınızın veterinere götürülmesi ve gereken muayene ve tetkiklerden sonra geri getirilip size teslim edilmesi.

 
Araç muayenenizmi bitti ve zaman bulup yaptıramıyormusunuz hiç sorun değil bizi aramanız halinde sizin adınıza aracınızı muayene için önce randevu alıp randevu gününde sizden aracınızı teslim alıp gereken muayene işlemlerini siz başındaymış gibi yaptıran profesyonel şoför arkadaşımız işi biten aracınızı muayenesi yapılmış bir şekilde size geri getirip teslim eder siz hayatınızı yaşarken işlerinizle uğraşırken biz sizin adınıza gereken vakit bulupta yapamadığınız tüm işlerinizi yaparız.
acil-vale-hizmetleri

1 yorum:

  1. http://www.aracmuayene.acilvale.com ★Araç muayenenizmi bitti ve zaman bulup yaptıramıyormusunuz hiç sorun değil bizi arayın.

    YanıtlaSil